یزد، جهانشهر شیرین یزد، نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان بعد از ونیز ایتالیا است. این شهر به جهت اقلیم گرم و خشکی که دارد، از معماری منحصر به فرد و ویژهای برخوردار است که خشت به … ادامه مطلب

قطاب یزدی قطاب (Qottab) یکی از شیرینیهای سنتی ایران و جزء میراث ناملموس استان یزد به شمار میرود که طرفداران بسیاری در ایران و حتی خارج از ایران دارد. گرچه بنا بر اعتقاد برخی تاریخچه پخت قطاب به دوران پیش … ادامه مطلب

تاریخچه پشمک پشمک نام شیرینی سنتی ایرانیست که از دیرباز در سرزمین ایران وجود آن مستند است. این شیرینی که از الیاف حرارت دیده شکر بههمراه آب تشکیل شده به راحتی در دهان آب میشود و از خوردن آن احساس … ادامه مطلب

چای این نوشیدنی آرامشبخش در پایان یک روز کاری، نوشیدن یک فنجان چای به خصوص چای نبات دبش خیلی میچسبد. این نوشیدنی گرم بدلیل اینکه آرامشبخش است و خستگی را از تن بیرون میکند، طرفداران زیادی دارد. لذت نوشیدن چای … ادامه مطلب

کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید ! کیک یزدی را شاید خیلی از ما با خاطرات بچگی و خوردن کاغذ کیک یزدی که از خود آن نیز خوشمزهتر بود یاد کنیم! اما این شیرینی خوشمزه با این حال که … ادامه مطلب

آیا قند سنتی یزد را میشناسید؟ قند و نبات از دیرباز تا کنون به عنوان مکملی شیرین برای نوشیدنیهای تلخ و ترش مورد استفاده قرار میگرفته است و امروزه نیز با وجود تنوع بالای شیرینیها و شکلاتها، قند سنتی همچنان … ادامه مطلب

نبات اصیل همانطور که میدانید نبات در سبد خرید مواد غذایی خانوادهها جایگاهی ویژه دارد، لذا نسبت به اینکه خرید این محصول با ارزش در سطح وسیعی گسترش پیدا کرده است، بعضا شاهد این هستیم که سلامت خانواده برای برخی … ادامه مطلب

حاجی بادام چیست؟ حاجی بادام نوعی شیرینی محلی است که در برخی شهرهای مرکزی ایران به ویژه یزد تولید میشود. این شیرینی یزدی به دلیل خوشمزه بودن و نقلی بودن آن، جایگاه بسیار خوبی در بین خانوادههای ایرانی دارد. این … ادامه مطلب

آشنایی با خواص چای ایرانی چای نخستین بار در سال 1276 شمسی در ایران کشت شد. هم اکنون به عنوان نوشیدنی سنتی ایران جایگاه ویژهای یافته است. بطوری که 5/4 درصد از کل چای جهان در ایران مصرف می شود. … ادامه مطلب