جدیدترین نوشته ها

کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید ! کیک یزدی را شاید خیلی از ما با خاطرات بچگی و خوردن کاغذ کیک یزدی که از
0
قطاب یزدی قطاب (Qottab) یکی از شیرینی‌های سنتی ایران و جزء میراث ناملموس استان یزد به شمار می‌رود که طرفداران بسیاری در ایران و حتی
0
آیا قند سنتی یزد را می‌شناسید؟‌ قند و نبات از دیرباز تا کنون به عنوان مکملی شیرین برای نوشیدنی‌های تلخ و ترش مورد استفاده قرار
0
صادرات زعفران برای مصارف خوراکی و دارویی از زمان‌های گذشته رواج داشته است. ایران بیش از 95 درصد زعفران دنیا را تامین می‌کند و در
0
آشنایی با خواص چای ایرانی چای نخستین بار در سال 1276 شمسی در ایران کشت شد. هم اکنون به عنوان نوشیدنی سنتی ایران جایگاه ویژه‌ای
0

نمایش کامل مطالب وبلاگ

برای مشاهده آرشیو کامل وبلاگ کلیک کنید