جدیدترین نوشته ها

۱۳
/ شهریور, ۱۴۰۰
کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید ! کیک یزدی را شاید خیلی از ما با خاطرات بچگی و خوردن کاغذ کیک یزدی که از
0
۲۰
/ شهریور, ۱۴۰۰
قطاب یزدی قطاب (Qottab) یکی از شیرینیهای سنتی ایران و جزء میراث ناملموس استان یزد به شمار میرود که طرفداران بسیاری در ایران و حتی
۰۸
/ شهریور, ۱۴۰۰
آیا قند سنتی یزد را میشناسید؟ قند و نبات از دیرباز تا کنون به عنوان مکملی شیرین برای نوشیدنیهای تلخ و ترش مورد استفاده قرار
۲۵
/ اردیبهشت, ۱۴۰۰
صادرات زعفران برای مصارف خوراکی و دارویی از زمانهای گذشته رواج داشته است. ایران بیش از 95 درصد زعفران دنیا را تامین میکند و در
۰۳
/ مرداد, ۱۴۰۰
آشنایی با خواص چای ایرانی چای نخستین بار در سال 1276 شمسی در ایران کشت شد. هم اکنون به عنوان نوشیدنی سنتی ایران جایگاه ویژهای